värme i kylan

Den gångna veckan hr det kommit in flera värmande bidrag. Jag har inte hunnit kontskta alla insändare men det skall lbli.
Jag sitter och tittar ut genom fönstret i mitt arbetsrummet. Bostadsbolaget som disponerar ytan kring Bäckgatan har röjt bort flera jättetallar så nu är utsikten öppnare och mer uppmuntrande.
De träd vi hade i Eritrea var ex.cypress och eucalyptus som lär vara inplanterade från Australien och som nu växer hej vilt. Flera planteringsprojekt är också startade..
Stödprojektet främst till Ghelebs-området behöver dock vårt frimärksprojekt.
När jag berättar om det så är folk så förvånade att det kan bli så mycket pengar som flera hundratusen kronor. Och det är vi som hjälps åt med det. En ljusare framtid! Som jag för länge sen sa så satsar jag inte på kontantinsamling. Några efterkommande till f.d. italienska kolonialister har bett att få vara med ocsh skänka en slant och det har jaju inte kunnat neka dom.

Nu får jag önska er alla läsare en ljusnande vår och en glädje för dom som får del av frimärkshjälpen.

Ett tios och en vädjan; vänligen berätta om projektet för era medmänskor. Det är många som berättat "Vi har just städat ut efter tant Agda och farbror Axel (exempelvis) och vi visste inte vad vi skulle göra av alla kvarlämnade brev kort. Lyckligt vis fick vi höra om detta projekt. Så spridningseffekten kan bli en viktig del i ett gratis PR arbete.

Låt oss fortsätta med detta medmänsklighetsarbete

Jag gillar den gamla brevsltutningen
"Edrer i tjänsten förbundne"
Inge Rönnbäck

Frimärken och vykort för medmänsklighet

.
Kära Vänner i medmänsklighetens tjänst!
 
Det är oändligt länge sen ni hörde/läste något från mig.  Det beror bland annat på att jag inte varit i sä bra form
och på att vi flyttart.  Det var mer att göra med det än jag trodde.  Vånner och bekanta gjorde det trots allt flyttenmöjlig.
Vi finns numera på Bäckgatan 13 B här i Byske (930 47).  Tel. 0912 - 616 88
Det är möjligt att komma hir och söka i mitt något röriga lager.  Hör av dig innan du kommer så att jag kan se till att jag är hemma.
 
Frimärksklipp, vykort och annat filatelistiskt material är liksom tidigare välkomna.
Det inkomna materialet säljs tlill förmån för bergbyn Gheleb i Eritrea.
Frågor och kommentarer är välkomna.
Eftersom jag inte vill spendera pengar på PR är jag tacksam om ni skickar information till exempelvis era lokala tidningar, andra medier och privatpersoner
Det är svårt att veta hur mycket jag skall berätta om projektet men som jahg sagt under en en lång tid tillbaka så är det att agera för medmänsklighet.  Samlar inte in kontantbidrag.
Det vore jättekul om ni hör ev ar på ett eller annat sätt.
För den goda sakens skull
Inge Rönnbäck
Bäckgatan 13 B
930 47 Byske

RSS 2.0