märkt fri för medmänsklighet

Kära kollaborartörer i nedmänsklighet!
 
För en stund sen började jag på ett inlägg.  Var nästen klar då det skrivna bara fördsvann.  Antingen svävar det omkring nånstans cyberspace eller så har det helt enkelt upphört att existera.
 
Jag har haft en lågperiod  (kan man skriva så?  Jovisst;  jag kunde ju det alldels nyss) i aktiviteterna.  Detta kan jag i någon mån  skylla på ledvärken som varit ovanligt påstridig den senaste tiden.
I förra veckan kunde jag skicka 800 US Dollar till en man i GDC (Gheleb Developmment Committee).  Vi har funnit att det är det enklaste och rakaste sättet är att remittera till ett personkonta.  "Finansmannen" är en gammal bekant som själv är från Gheleb.  Denna man har öppnat ertt konto hos en bank i Asmara, huvudstadn i Asmara..
 
Det mest efterfrågade samlaromdet är nu svart/vita vykort + andra filatelistiska objekt.
Så har jag också en kontsakt som söker spypåsar från  både inrikes och utrikes flyglinjer .  Ja; vad samlar man inte?!  Ju ovanligare flygbolagen är ju intrssantare för samlaren i fråga.
 
Och så har vi den gamla damen som samlar vykort från avlägsna länder.  Vi hade problem Mongoliet
Jag kontaktade postverket där och en sankare, men fick inget svar.  Till slut fick jag svar via den mongoliska ambassaden i Washington.
 
Vill du ha mer information om detta projekt så kan du höra av dig till mig
 
Med hjärtliga hälsningar och för medmänskligheten
 
Inge Rönnbäck
Bäckgatan 13 B
930 47 Byske.
Tel. 0912 - 616 88

RSS 2.0